dimarts, 26 de febrer de 2013

Totes les fitxes de la 2a avaluació per a l'examen

Avui us he comentat que, a l'examen de llengua que farem la setmana que ve, podreu portar tot el material que hem repartit, del qual queda per tractar a classe la fitxa 5 i 6. També podreu portar un vocabulari valencià i els exercicis que heu contestat durant el trimestre. Encara ens queden quatre sessions més per acabar d'abordar la matèria que resta. Suficient per aclarir-nos.

Comproveu abans de l'examen que no us falta cap ni una d'aquestes fitxes obrint els 8 Pdf que enllacem a la carpeta de Drive. Imprimiu-vos les que necessiteu i estudie-vos-les per entendre conceptes i el que es pretén amb cada activitat. Els exercicis de l'examen seran semblants a les activitats fetes a classe i proposades en les fotocòpies.

Els continguts del control són: dialectologia i coherència textual, temes vistos durant la 2a avaluació. Pel que fa a la dialectologia, no hi haurà audició de textos orals, sinó el reconeixement dels dialectes amb textos escrits, que haureu de caracteritzar. Quant a la coherència, observeu quina classe de pràctiques hem fet en les 5 fitxes (1, 3, 4, 5, 6), perquè al control seran ben semblants.

Si teniu algun dubte, podeu fer-me'l arribar en els comentaris d'aquesta entrada o a classe.
- - - - - 
CLICA ACÍ PER VEURE i descarregar-te LES FITXES DE LLENGUA de la 2a avaluació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.