diumenge, 29 de setembre de 2013

Primera setmana

Aquesta és la meua primera entrada de el blog, aquesta ha sigut la primera setmana que hem tingut classe seriosament.

Dilluns 23

El dilluns varem anar a primera hora al saló d'actes on Toni ens va donar el decáleg que contenien les normes que hi haviem de cumplir tot el curs, més tard en grups de 5 o 6 persones varem opinar sobre elles per si algun grup volia fer un canvi en alguna de les normes.

Dimecres 25 

El dimecres va ser una clase tranquila en la cual varem llegir dos poemes: "El viatge de les mans" de Ibn Khafaja i "Tinc un desfici , ai , inclement" de La Comtessa de Dia, son dues poemes en els cuals pots distigir dos tipus de amor , el amor romantic en el cas del segon poema y el amor mes erotic , com en el cas del primer poema.

Dijous 26

El dijous varem tornar a llegir els dues poemes i varem preguntar a Toni les paraules que no enteniem com: plany, desfici, oreig o tamarit. Finalment despres de aclarir les paraules dubtoses en grups de 5 o 6 persones varem juntar-nos per a resoldre les activitats que plantejaven el poemes.

Conclusió

Aquesta setmana a sigut una setmana en la cual , en mi opinió em apres mes vocabulari i em aprés amb els dos poemes les dues clases d'amor que podem manifestar en un poema.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.