dissabte, 28 de setembre de 2013

Els primers dies...

El primer dia ens van convidar al saló d´actes, lloc on tota la classe junt amb el professor ens vam plantejar les activitats y com transcurriría el primer any al curs de 1 de Batxillerat. Vam parlar de tot y vam propossar idees noves entre tots y també nosotraltes tinguerem l´oportunitat de si alguna cosa no ens agradaba, proposar nuestra contradicció.

El segon dia, ya a la clase 233, el professor ens va repartir una fotocópia a cada alumne amb una prova inicial, el primer exercici consistia en traduir un text en anglés o un text en valenciá antic al valenciá actual, aqueix exámen tenia preguntes mes referides a textos y a poemes en valencia y menys referides a teoría.

Al tercer dia de clase el professor ens va repartir altra fotocopia amb dos poemes en el valencía antic y tots el alumnes van subratllar totes les paraules que no vam entendre, a continuació el professor va explicar totes les expresions que nosaltres haviem subratllat, després van comentar els poemes en grups de unes quatre persones.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.