diumenge, 29 de setembre de 2013

Primer resum de la setmana (per PABLO JUÁREZ MARTÍNEZ)

Aquest any serà el primer que anirem a comentar en un blog com aquest, em resulta molt extrany perquè mai havia escrit per internet i perquè tampoc m'aclare molt navegant per internet. Així que enguany vaig a fer el esforç d'escriure totes les semanes per poder aprovar l'assignatura i a veure si d'açí un temps m'acaba agradant.

DILLUNS: Vam anar al saló d'actes i el mestre ens va repartir un full on posava algunes lleis de convivència i tenìem que ajuntarnos en grup i fer un xicotet debat, entre si estavem d'acord en el que posava, o no. I els ultims minuts el nostre professor ens va ensenyar com funcionava el blog.

DIMECRES: Al dia seguent ens va repartir un control (una prova) en el què avaluava el nostre nivell. I despres ens va repartir uns poemes per a llegir-los i tractar de subrayar les paraules que no entenguerem per a poder veure-lo el seguent dia.

DIJOUS: Ja va arribar l'últim dia i ens va repartir el controls que havíem fet (alguns estaven feliços i altres tristos) pero no pasava res perque no contava per a nota, vam llegir entre tots el dues poemes i Toni ens va resolguer les questions que teníem i finalment ens varem ajuntar en grups de 5 o 6 per a poder fer les activitats que posava en el full.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.