dissabte, 28 de setembre de 2013

Setmana 1 (23-27 de setembre)

Setmana tranquila per part del nostre profesor. Ha sigut una setmana de presentació a la fi, i hem de acostumarnos a l'estructura i funcionament de les classes. A continuació, un breu resum de la setmana:

 Dilluns 23 de Setembre

Presentació de les futures activitats proposades per part del profesor, així com entrega del decàleg de normes de convivència i funcionament de les classes. Explicació a mès del funcionament del blog Portfoli 21 A. Vam tenir la oportunitat a mès de modificar, discutir i agregar normes.

Dimecres 25 de Setembre

Aquesta vegada, es  va repartir el primer parell de poemes per tal de començar a treballarlos a classe. Els dos poemes entregats van ser: El viatge de les mans per Ibn Khafaja d'Alzira i Tinc un desfici, ai, inclement, escrit per La Comtessa de Dia. A continuació es va procedir a fer una ràpida lectura dels dos poemes, subratllay del vocabulari desconegut i traducció de algunes d'aquestes, coma objectiu la completa comprensió d'ambdós textos.

Dijous 26 de Setembre 

Finalització de la lectura i comprensió dels poemes. Finalment, proposició d'activitats fetes per grups de 4 a 6 persones per grup, com a objectiu elaboració d'un comentari de text d'ambdós poemes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.