diumenge, 20 d’octubre de 2013

Un mes comentant al blog

Aquesta setmana ja hem arribat a la 4 setmana de comentaris al blog, i cada vegada anem aprofundint el llibre de la primera evaluació, hem fet 6 poemes dels quals dilluns 21 d'octubre ha posat un examen del que hem donat a classe.

DILLUNS: Aquest dia tampoc van anar a la sala d'actes sino vam pujar a l'aula 233( la qual es l'ùnica que cabem dins els 42) ens tocava corregir el poema  de Andreu Febrer ''BALABA'' i despres ens va solucionar els dubtes que teniem cap el treball que ens havìa manat del ''antecedents històtrics,de la poesia mediaval'' i per últim teniem que fer les activitats de el ''poema LXVIII'' de Ausiàs March per al pròxim dia.

DIMECRES: Vam corregir el poema de Ausiàs March, i ens va manar que llegíssim el poema de el ''Fragment d'espill o Llibre de les dones'' de Jaume Roig del qual parla dels  homens que tenen un menys preu cap a les dones i que ferem les activitats a classe, i per a l'últim dia de la setmana que llegìrem ''La balada de la garsa i l'esmerla'' de Joan Roís de Corrella i que ferem els ejercìcis.

DIJOUS: Ja l'últim dia vam dedicar tota la clase a corregir el poema de Joan Roís i a preguntar els dubtes que teníem cadascun sobre el treball que tenìem manat.

CONCLUSIÓ: Aquesta setmana no ha estat gens roina sino que hem aprés molt sobre el llibre de poemes de la 1 evaluaciò, i que Toni el nostre mestre ens ha ensenyat a que la conclusiò de qualsevol poema esta escrit en el últims versos.

retrat-corella

Joan Roís de Corella

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.