diumenge, 6 d’octubre de 2013

2ª Setmana (30 de Setembre al 3 d'Octubre)

Segona setmana del curs, molt mès tranquileta que l'anterior pero amb la mecànica de l'asignatura be agafada. Aquesta vegada, hem repasat dues entrades aleatòries i anònimes amb l'objectiu de millorar l'escriptura al portfoli del 21 A, i així millorar tant la redactació com l'ortografía en aquest.

Dilluns al saló d'actes, ens vam repartir els documents impresos en els quals hi habien els dos escrits sel·leccionats, suposadament, aleatòria i anònimament. Vam comentar les primeres impresions d'aquestes entrades i vam debatir les posibles errades que hi habien.

Com he mencionat anteriorment, l'objectiu d'aquesta activitat es millorar l'escriptura de les entrades al blog i donar consells per a futures activitats com comentaris de text i ortografía en general. Alguns consells que vam posar en comú van ser:

-No fer entrades en format diari: Amb aquest consell es vol promoure la realització de les entrades com un text continu, com d'un comentari de text es tractara, sense posar el dia i a continuació les activitats realitzades.

-Desenvolupar cadascuna de les activitats realitzades: Així com el material i la teoría apresa al llarg de tota la setmana.

-L'entrada a de tindre un mínim de 225 paraules: Ha de tindre un mínim d'extensió per tal de fer als alumnes escriure mès i fer complir l'anterior punt o consell del profesor.

-Vigilar l'ortografía del text i la gramàtica d'aquest: La utilització correcta de les paraules com la seua escriptura correcta, es un punt mès al teu favor. Pots usar un dels cents de diccionaris que hi ha a internet i, el mès important, repasar el text de principi a fi.

Tots aquests punts els vam posar en comú el mateix día. Al següent día vam corregir les faltes ortogràfiques i posibles errades de gramàtica als dos textos preseleccionats, així com la posada en comú i recordatori dels mencionats punts anteriorment.

Un dels dies lectius (Dijous 3 d'Octubre) va faltar el profesor a classe, amb la qual cosa no vam poder fer ninguna activitat. Al día següent vam rebre un comentari de text del poema de la Comptessa de Día. També es demanaba la realització de les activitats adjuntes a aquest poema.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.