dijous, 10 d’octubre de 2013

3ª Setmana al blog (7-11 d'Octubre)

Aquesta setmana només hem tingut dos dies de classe perqué el dimecres va ser la festa del 9 d'Otobre. Aquesta setmana ja hem començat a treballar alguns textos i aquesta setmana ja és més paraguda al que anirem fent al llarg del curs.
Dilluns vam comentar i resoldre les questions sobre el poema de la Comtessa de Dia. Vam aclarar de que tracta el poema. En resúm tracta sobre una dona (la comtessa) que està enamorada de un home, que és el seu amant i encara que ella està casada amb un altre home, ella vull de cor al seu amant, però ell no la vull perque ella està casada. També preguntava com era el seu amor i es clar què és artificial perque ell no la vull.
Divendres vam anar a la classe de sempre, a la 233 i el professor ens va donar un full al qual hi habien 40 apartats sobre literatura i que cada persona del grup tindria que triar un tema per a fer un treball i exposar-lo a classe durant els dies 28 i 30 d'Octubre. Els treballs necessitaven obligatoriament complir amb uns terminis:
- Consultar com a mínim 2 fonts per a fer el treball. Una podría ser la wiki del curs i una altra sería el llibre de lectura.
- Haurà que tindre entre 200 i 250 paraules, apenes 1 minut de duració.
- La duració máxima serà de 1 minut i mig.
- La exposició es realitzarà a la sala d'actes.
-La resta de companys tindrem que valorar les exposicions dels altres. L'exposició supondrà un punt de la nota.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.