diumenge, 13 d’octubre de 2013

3 Setmana commemorada per Jaume I

Aquesta setmana no ha estat gens mala, perquè ha estat marcada pel dia de jaume I, ja que aquest emblemàtic personatge va entrar a la ciutat de valència amb les seues tropes i la va conquerir. I es quan en 1977 el Plenari de Parlamentaris proclama aquesta data com a Dia Nacional del País Valencià.

DILLUNS: Com tots el dies ens tocaba en el salò d'actes, però no se perquè vam pujar a la classe de sempre (ja que és l'ùnica que cabem dins els 42 alumnes). Aquest dia vam corregir les preguntes dels dues poemes "El viatge de les mans" de Ibn Khafaja d'Alzirai el poema trobadoresc "tinc un desfici, ai, inclement" de La Comtessa de Dia, els quals ens ho havía manat per al cap de setmana. I va demanar el nostre professor que portesim per a la seguent classe el llibre de lectura de la primera evaluació.

DIMECRES: No va vore classe per aquest esdeveniment, el qual vaig dedicar el dia a repasar tots els apunts de valencià.

DIJOUS: Aquest últim dia vam dedicar tota la clase a triar els temes que tindriem que exposar en públic sobre els "Antecedents històrics de la Poesia mediaval", hi havia un gran debat perquè moltes persones coincidien en el mateix tema doncs en nostre mestre Toni va anotar dos temes que volìem cadascún per a fer un treball, i al dia seguent ens va donar un full on posava els temes que els havien tocat als alumnes, alguns estaven feliços perquè els havia tocat el tema que volìen treballar però altres estaven un poquet tristos perqùe no els havia tocat el tema que volìen i no sabien com abordar-lo.

CONCLUSIÓ: Aquestos dos dies que em tingut classe em avançat sobretot en els poemes, i aixo ha fet que fullegem el llibre de "Les veus del temp".


Baixada Senyera Coronada 9 d'octubre.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.