dissabte, 5 d’octubre de 2013

La segona setmana.Aquesta setmana, en general, ens hem centrat més en les errades que puguem cometre al bloc. 

Dilluns la classe es va desenvolupar al saló d’actes, on el professor va ensenyar-nos com escriure les entrades i va tractar de solucionar els problemes que molts de nosaltres teníem. Al final de l’hora, va donar-nos un full que contenia entrades de dos dels nostres companys i que calia corregir per al Dimecres.

Dimecres vam corregir les errades del full que va donar-nos. Hem tractat les perífrasis d’obligació, ja que es una errada que molts de nosaltres cometem constantment.

Dijous no vam fer classe de Valencià perquè el professor no va vindre, però, després van donar-nos un text per a que poguérem fer un comentari de text sobre el poema de La Comtessa de Dia anomenat ‘’Tinc un desfici, ai, inclement’’.

Per a finalitzar la entrada, he de dir que aquesta setmana, encara que el professor no vinguera un dia, ha sigut molt útil.  Està clar que ha sigut relaxada comparada amb les setmanes que ens queden a batxillerat, no obstant, la setmana ha servit com ajuda per a millorar la nostra expressió escrita al valencià. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.