dimarts, 15 d’octubre de 2013

Nou d'octubre, tercera setmana.

En aquesta tercera setmana vam començar amb els comentaris i exercicis del poemes "Tinc un desfici, ai, inclement" i "El viatge de les mans" per a corregir a classe, encara que ningú el va tindre fet, o alguns pocs de nosaltres, Toni no ens va posar cap negatiu. També ens va dir que sería necessari que portarem per al pròxim dijous el llibre de llectura "Les veus del temps" per així començar a treballar-ho.

Dimecres, 9 d'octubre va ser festa, per ser el dia de la comunitat  Valenciana, en el es commemora l'entrada a la ciutat de Valencia del rei Jaume I en 1238 que la va conquistar. Al llarg de la jornada se secceïxen actes lúdics, festius i populars en tots el pobles i ciutats de la Comunitat Valenciana.

Dijous, cada company va triar dos dels quaranta treballs que ens va presentar Toni en un full "Guia de treballa d'investigaciço i exposició". Alguns d'aquestes propostes de treball havia de fer-los individualment o en grups de dos a tres persones i tots giraven al voltant de la poesia medieval.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.