diumenge, 20 d’octubre de 2013

Quarta setmana de classe

Aquesta setmana vam començar a treballar ja amb el llibre Les veus del temps.

El primer dia, dilluns, vam estar corregint les preguntes relacionades amb el poema Balada de Andreu Ferrer i quan vam acabar de corregir vam llegir el poema de Ausiàs March. I també vam estar tornant a parlar sobre el treball de literatura.

El segon, dimecres, quan va entrar vam corregim el poema de Ausiàs March i va dir que qui no ho tinguera que fóra agafant apunts perquè si no quan haguérem de fer nosaltres el comentari, dilluns, ens iva a costar més si no teníem res copiat. Sobre aquest tema,va dir que tindríem diversos autors i hauríem de fer un comentari amb ajuda del que ja havíem fer en classe com abans he dit i amb l'ajuda del llibre "Els veus del temps" i que valdria 1 punt. Finalment vam estar parlant una altra vegada del treball de literatura i ens va estar dient que podíem pujar-ho en "Drive" o si no per correu,que com més prompte millor i així ens ho podia corregir i que l'últim dia per a pujar-ho seria diumenge 27 d'octubre.

I per acabar aquesta setmana, dijous, vam corregir les activitats del poema de Llibre de les dones de Jaume Roig i vam llegir l'últim poema del full titulat "La balada de la garsa i l'esmerla" de Joan Roís de Corella i per últim vam fer les activitats corresponents.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.