diumenge, 20 d’octubre de 2013

Quarta setmana

Després de dues setmanes de tindre menys classes del normal aquesta és la primera setmana que en tenim els tres dies. Aquesta setmana hem tractat diversos poemes del llibre: "Les veus del temps", els poemes que hem llegit a classe i dels quals hem fet les activitats proposades són els següents:
-Balada de Andreu Febrer: d'aquest poema es pot destacar que presenta dues varietats lingüistiques , l'accitá i el català antic, i també es un poema en el qual un home estima a una dona pero aquesta no li correspon el seu amor deixant al home infeliç i desanimat.
-Poema LXVIII de Ausiàs March: en el qual es descriuen els sentiments i els pensaments d'un home el qual estima a una dona i li vol expresar que els seus sentiments son purs i verdaders i no son sentiments pasagers.
-Fragment d'Espill o Llibre de les dones de Jaume Roig : aquest poema es un poema en el qual destaca una actitud masclista en el qual l'home esta humillant constantmet a la dona i no te respecte pel sexe contrari.
-La balada de la garsa i l'esmerla de Joan Rois de Corella : aquest poema representa la situació amorosa d'un home i una dona , pero aquesta situació  la cambien al món animal cambiant al home i la dona per una garsa i una esmerla que aparentment no tenen niguna relació entre ells.
Per a concluir , aquesta setmana ens em centrat en la lectura de poemes i el dilluns que ve tenim la primera prova que sera la lectura i el comentari de un text.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.