diumenge, 20 d’octubre de 2013

QUARTA SETMANA .

Esta setmana en classes de Valencià hem estat comentant uns poemes del llibre " Els Veus del Temps" En primer lloc el dilluns hem estat parlant un poc de com seria el treball de literatura que hem d'exposar , on podríem aconseguir la informació per a realitzar el treball, la segona part de la classe hem estat comentant el poema " Balada" d'Andreu Febrer.

en la següent classe treballem "Poema LXVIII" D'Ausiàs March , que parla d'un criat que no vol canviar-se de senyora ja que amb ella es diverteix i sempre esta amb ell , no necessita un amor carnal lo que necessita es un amor fidel .

el tercer poema que hem comentant ha sigut el de " Fragment d'Espill o llibres del les dones" de Jaume Roig, el poema relata les primeres anècdotes que compta un home  després de casar-se , Compta una sèrie de coses amb tal de traure tot el pitjor que té la seua dona , d'una forma o una altra en este poema es mostra una actitud d'odi cap a a les dones.

El quart poema treballat durant la setmana ha sigut " La Balada de la garsa i l'esmerla" este poema és tot al contrari a l'anterior, l'autor en el poema diu que no pot estar en pau fins que la seua amada no li del seu amor , el reclama que el mire als ulls.
En la meua opinió  aquesta  setmana de classes ha sigut un poc intensa , ja que hem treballat diversos poemes en classe i hem hagut de llegir-ho i entendre'ls perfectament ja que en la següent setmana tindrem un xicotet examen de comentar estos poemes treballats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.