diumenge, 20 d’octubre de 2013

Quarta setmana

En esta quarta setmana que abraça del dia 13 al 20 d'octubre vam estar tots els díes comentant els diversos poemes que tenia el llibre "La veu del temps" pero la primera mitja hora del dilluns el professor nos va estar explicant com podiem exposar bé el treball de Literatura, despres d'aixo ya vam comenzar a lo dels poemes.

  • Balada - Andreu Febrer: En este poema com se pot vore hi ha una varietat  llingüistica en la qual se parla en Valencia i Occita. En el qual fragment del poema parla sobre l'home que vol a la dona pero eixe amor no es mutu.
  • Poema LXVIII - Ausiás March: En aquest poema la intenció es que ell no va detrás d´ella pero que si ella s´en marcha es quan ira a per ella, en la qual no vol un amor carnal, sino un amor constant, fidel o legal y esta plena de seny.
  • Fragment de L'Espill o Llibre de les dones - Jaume Roig: En aquest poema l´home tracta a la dona per d´avall se ell i ha vegades per d´avall dels animals te rencor, odí i sobretot repugnancia hacia la seua amada (dona). Versos, en cada línea te tres i dues paraules en la cual se acentúa fins a la ultima sil·laba tónica.
  • La balada de la garsa i l'esmerla - Joan Roís de Corella: En aquest poema parla sobre la  historia entre una garsa similant a la dona i una l´esmerla similant l'home.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.