diumenge, 20 d’octubre de 2013

Quarta setmana

Com totes les setmanes, una volta ja acostumat vaig a publicar una nova entrada sobre com ha anat la setmana, ha sigut una setmana un poc repetitiva per a ajudar-nos i a introduir-nos al mon del comentari de text.

Dilluns día 14 varem corregir les activitats del poema "La balada" mentre que el vam comentar un poc, després vam llegir de forma colectiva el poema d'Ausiàs March per a que ferem les activitats en casa i per acabar ens va informar sobre el treball.

Dimecres día 16 varem corregir les activitats proposades sobre Ausiàs March i hi vam llegir el poema de Jaume Roig, com encara hi havien duptes sobre el treball, ens va explicar Toni com s'hi havia de fer y ens va explicar a la pissarra on ens podiem ficar per a millorar els treballs, un lloc d'ells era al blog on ens va recomanar vore treballs dels companys de l'any passat, també com anava a evaluar.

Dijous día 17 varem resoldre tots els duptes i ens varem ficar un poc en situació d'examen mentre corregiem el poema de Jaume Roig y llegirem l'últim poema "La balada de la garsa"

Sort a tots per a l'examen de demá!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.