diumenge, 6 d’octubre de 2013

Segona setmana de curs (30 de Setembre-3 d'Octubre)

Aquesta setmana va ser molt més suau que la setmana pasada, encara que esta ja teníem agafada la mecànica del blog i de l'assignatura de Valencià en general.

Dilluns vam anar al saló d'actes, on el professor ens va ajudar a poder entrar al blog perquè hi hagueren diverses persones que no sapíen com entrar al blog. També ens va indicar com habíem de escriure al blog, per a aquesta tasca ens va donar dues entrades de la setmana passada de dues persones anònimes de la nostra classe. A casa vam tenir que corregir les faltes que nosaltres creguerem que havíen a les entrades.

Quan vam anar a la classe de Valencià el dimecres, ens vam tornar un exàmen que vam fer els primers díes de curs i en el qual possaría a proba els nostres coneiximents sobre l'assignatura. Quan vam veure la nota i els nostres errors, vam corregir de errades les dues entrades i després, el professor ens va indicar unes pautes per a fer unes bones entrades al blog. Algunes dels consells més importants foren:
- No fer entrades com si fora un diari. Aquest va ser un dels errors més comuns a les primeres entrades del blog i que preten aconseguir que aprenem a escriure de manera més narrativa.
- Fer un mínim de 250 paraules. No fa falta cap explicació, n'hi ha que fer 250 paraules com a mínim per a explicar de manera detallada els aconteciments de la setmana.
- Tindre molt en compte l'ortografía. Després de acabar l'entrada hi ha que tornar a llegir-la per a veure si hi ha alguna falta d'ortografía.

I aquesta va ser la segona setman de curs perqué el professor va faltar el dijous. A pesar de tot vam rebre un full amb un resúm del poema de la Comptessa de Dia.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.