dissabte, 5 d’octubre de 2013

Segona Setmana.

En esta ocasió vaig parlar un poc del que hem fet durant aquesta  setmana en les classes de Valencià . El dilluns a primera hora vam accedir al saló d'actes  ha comentar un poc com havia anat això del blog i les primeres experiències , el professor va repartir unes fotocòpies amb dos escrits del blog per a analitzar en la següent classe les faltes i la manera en què estava escrit . Durant el dilluns també vam veure si hi havia algun problema a l'accedir o escriure al Blog.Per a finalitzar la classe del Dilluns el professor ens comenta un poc com havia estat l'escrit de cada un en el Blog i el que ens havia faltat per afegir.

En la següent classe es va basar en analitzar dos escrits anònims  del Blog. Corregim les faltes d'ortografia, les expressions mal dites i vam veure com utilitzar adequadament algunes paraules o expressions . Açò pot servir per  a escriure correctament en el blog sense cometre cap falta d'ortografia i que tinga sentit l'escrit que realitzem.

En la meua opinió eixa hora de classe va ser molt productiva ja que vaig poder aprendre les maneres correctes d'algunes expressions que no sabia.
i per ultime el divendres el professor ens va donar una fotocòpia que és per al dilluns 7 d'octubre ho treballarem en classe , és el poema de la " Comtessa de Dia" que hem estat llegint en classe.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.