diumenge, 6 d’octubre de 2013

Segona setmana

Esta setmana ha sigut més curta,ja que només hem tingut dos dies classe perquè en una Toni no ha vingut.


El primer dia de classe hem estat en el saló d'actes. Toni ens va dir que havia estat mirant les entrades que estaven pujades fins a les 7-8 i els va estar dient a eixes persones el que els faltava o el que podien millorar. Després va tornar a invitar al blog a aquelles persones que no li arribava la invitació per algun problema tècnic. I per a finalitzar aquest tema va resoldre els dubtes de com pujar les entrades, posar etiquetes o títols, o com s'usava el blog per si algú no sabia. Ens va ensenyar també el blog del 1er Debat i que hi ha en cada pestanya o el que donarem durant tot el curs com el Quiz, el Videolit,etc...
Per acabar aquesta classe, Toni ens va repartir una fulla amb dos entrades pujades de dos persones anònimes perquè ens fixàrem en els errors que havien tingut ells i perquè corregírem les faltes a casa i després corregir-ho en classe tots junts el pròxim dia i continuar fent els poemes en grup també.

El segon dia de classe, Toni només arribar va escriure unes paraules en grec en la pissarra i ens va comptar que quan era jove havia estudiat grec modern. Finalment corregim les faltes de la fulla de les entrades i ens va explicar el que posàvem en les entrades i que havíem de canviar perquè estigueren bé escrites.

L'últim dia Toni no va vindre i vam estar amb la professora de guàrdia que es cridava Carmen i cadascú vam fer una cosa distinta, uns vam fer deures,altres estudiaven i els que no tenien res a fer van estar parlant. Divendres va vindre un company amb unes fulles per a repartir,era un comentari del poema de la Contessa de Dia, fet per Rosario Delgado Suárez i va demanar que férem per al proper dilluns les preguntes de l'apartat 3 del poema "Tinc un desfici,ai,inclement".

Espere que aquesta setmana que ve siga entretinguda encara que estic segura que serà més curta amb el canvi d'horari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.