diumenge, 6 d’octubre de 2013

Segona setmana

En aquesta segona setmana hem tractat diverses coses:

La meua classe i jo hem anat al saló d'actes, com ha dit Toni que faríem tots el dilluns, per solucionar els problemes que hem tingut a l'hora de escriure les entrades al blog, Toni a agafat unes víctimes que tenien problemes al publicar la entrada al blog per fer una demostració de com hi havia que comentar.

També ens ha donat els exàmens de repàs que havíem fet, pera que nos lo quedéssim.

Ens ha donat els comentaris d'uns companys per que sapiguem com hi ha que fer-lo i corregirem les faltes, que en un cas eren moltes. Hi havia faltes com la utilització de castellanismes a l'hora de dir "haver de" o "caldre de", la utilització massiva de partícules com "hi ha" o "hi haVia", l’utilització errònia de "per a que", que no existeixen en valencià, i ens ha explicat perquè davant del dies de la setmana no es pot ficar un article.

Toni va faltar un dia però ens va donar deures: analitzar el poema "tinc un desfici, ai, inclement", en la fulla que ens va donar fica el context històric en el que va ser escrit, dats del autor i una expiació de les metàfores i les paraules amb dificultat.

I per últim ens va recordar que devíem portar el llibre “Les veus del temps”, perquè el dilluns que ve començarem a treballar amb ell.
Opinió personal: jo crec que per ara, en venecià, no trobe massa dificultats, però clar encara falta fer el primer examen del curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.