diumenge, 6 d’octubre de 2013

Segona setmana

Els escrits que anem a fer en aquest blog es un resum de les clases de Valencià  tota la setmana, asi que vaig a començar.
Dilluns: a primera hora vam entrar en la sala d'actes per a fer un repàs de com havia anat la experiencia de escriure al blog, el tutor va fer un repàs de qui habia escrit al blog i qui no havia pogut ferlo per algun problema amb el ordinador, la manera en que escriviem al blog, com teniem que ferlo i tot aixó.Tambe ens va donar un full amb dos comentaris que van fer al blog els companys, per a comentarlo la seguent classe.
Dimecres: vam corregir el full que contenia les entrades al blog del companys, ens va ajudar a corregir algunes coses i expresarnos clarament al blog, i tambe va dir el tutor que teniem que fer 225 paraules.
La primera entrada que posava a la fulla era de poc contigut pero de poques faltes i en el segon text tenia mes contigut pero moltes faltes.
Dijous: aquest dia el profesor no va vindre a clase, pero ens manà deures, fer el comentari de text de "LA COMTESSA DE DIA, TINC UN DESFICI, AI INCLEMENT".

La meua opinió personal es que demonet  les classes son relaxades, pero se que te que arribar lo dur,
                                       
                                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.