diumenge, 6 d’octubre de 2013

Següent setmana

El primer dia de la segona setmana de clase,el mestre va aclarar alguns duptes que tenien alguns alumnes de la clase a l'hora de escriure el blog.També si havien tingut alguna mena de error o problema desde la seva casa varen tindre la opció de acabar la entrada desde l'ordinador de la sala d'actes.
Una volta aclarits els dubtes el professor hi va repartir un foli amb dues entrades aleatories per a que les corregirem en casa.També Toni ens va donar una serie de consells per a que a la següent setmana redactarem millor l'entrada al blog.
Al següent dia de clase vam corrigir les faltes d'ortografia que tenien els textos dels nostres companys.Un dels textos apenes tenia faltes d'ortografia pero podia haver estat un poc millor redactat i amb major quantitat de continguts,en canvi l'altre estava millor de continguts pero tenia un nombre major de faltes ortográfiques.
Dijous el mestre no va vindre a classe,pero al dia següent ens va fer arrivar una fitxa amb una serie d'egercicis que teniem que fer del poema "Tinc un desfici,ai,inclement" de La Comptesa de Dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.