diumenge, 6 d’octubre de 2013

Seguint amb la rutina 2 SETMANA. per (Pablo Juárez Martínez)

Aquesta setmana ha anat millorant, perquè cada vegada anem aprenet més de la llengua valenciána, conforme pasa les setmanes donem mes temari i ens anem fent mes cultes a l'hora d'escriure i parlar.

DILLUNS: com sempre aquestos dias anem sempre al saló d'actes per a poder donar millor la classe ja que som 42 persones. Aquell dia com era la primera vegada que havíem escrit al blog, Toni el nostre professor la dedicar a vore els fallos que teníem per ser la primera vegada i a solucionar les questions que teníem, per no tenir un gran domíni del blog. Ens va donar un full per a que ho féssim i voguerem les faltes que solíem tindre.

DIMECRES: Vam dedicar la classe a corregir el full que ens va donar, en el qual hi havíen dos textos que estaven plens de les típiques faltes que els novells podríen arribar a fer, el primer text no estava malament i no tenía moltes faltes, i el segon estava molt bé redactat però tenía prou faltes de tot tipus, i el vam fer es llegir-lo en veu alta i preguntar tot tipus de dubtes.

DIJOUS: Aquest dia sincerament em va agradar molt perquè el nostre mestre Toni no va poguer vindre per motius personals i no vam fer res, però com és molt píllo al dia seguent li va donar a un company de classe que repartísca uns fulls on posava que portarem contestades les preguntes del poema "Tinc un desfici, ai, inclement".

CONCLUSIÓ: La semana no ha estat gens roina sino que hem après bastant sobre la nostra llèngua estimada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.