diumenge, 6 d’octubre de 2013

Seguint amb la rutina, 2a SETMANA

Aquesta setmana ha anat millorant, perquè cada vegada anem aprenet més de la llengua valenciána, conforme pasa les setmanes donem mes temari i ens anem fent mes cultes a l'hora d'escriure i parlar.

DILLUNS: com sempre aquestos dias anem sempre al saló d'actes per a poder donar millor la classe ja que som 42 persones. Aquell dia com era la primera vegada que havíem escrit al blog, Toni el nostre professor la dedicar a vore els fallos que teníem per ser la primera vegada i a solucionar les questions que teníem, per no tenir un gran domíni del blog. Ens va donar un full per a que ho féssim i vérem les faltes que solíem tindre.

DIMECRES: Vam dedicar la classe a corregir el full que ens va donar, en el qual hi havia dos textos que estaven plens de les típiques faltes que els novells podríen arribar a fer, el primer text no estava malament i no tenía moltes faltes, i el segon estava molt bé redactat però tenía prou faltes de tot tipus, i el vam fer es llegir-lo en veu alta i preguntar tot tipus de dubtes.

DIJOUS: Aquest dia sincerament em va agradar molt perquè el nostre mestre Toni no va poguer vindre per motius personals i no vam fer res, però com és molt píllo al dia seguent li va donar a un company de classe que repartísca uns fulls on posava que portarem contestades les preguntes del poema "Tinc un desfici, ai, inclement".

CONCLUSIÓ: La semana no ha estat gens roina sino que hem après bastant sobre la nostra llèngua estimada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.