diumenge, 13 d’octubre de 2013

Tercera setmana: 9 d'octubre i canvi d'horari.


Aquesta setmana va ser la tercera del curs de 1er de Batxillerat A. Ha sigut una setmana molt més relaxada que la anterior, ja que Dimecres va ser 9 d’Octubre (dia de la Comunitat Valenciana, entrada de Jaume I a Valencia a l’any 1238) i no vam fer classe. A més, han canviat l’horari setmanal, de forma que les classes son de 50 minuts en lloc de classes de 55, que eren molt més pesades i terminaves el matí més cansat.

Dilluns vam dedicar la classe a corregir y treballar els exercicis dels poemes ‘’Tinc un desfici, ai, inclement’’ i ‘’El viatge de les mans’’. Molts de nosaltres no vam fer els exercicis, però Toni va dir-nos que per ser la primera vegada no posaria cap negatiu. També va dir-nos que Dijous teníem que portar el llibre de ‘’Les veus del temps’’ per a començar a treballar els poemes.

Dijous vam portar el llibre i Toni va demanar que férem els exercicis sobre el poema ‘’Balada’’ a la pàgina 133. Després va donar-nos un full que contenia els exercicis sobre els poemes del llibre dit anteriorment. Al full també posaven temes dels quals podem fer un treball. Vam dedicar la major part de la classe en decidir que treball feia cadascun de nosaltres. M'ha tocat fer el treball nombre vint, anomenat ''La lírica entre els trobadors i el Segle d'Or. S. XIV''

Per a finalitzar, vull dir que esta setmana ha sigut la més relaxada fins ara. M’ha agradat que Toni haja posat al full tants temes i que nosaltres poguérem elegir, ja que ens ajuda a que el treball siga més interesant per a nosaltres. Imagine que la setmana que ve serà menys amena, però el canvi d’horari ajudarà a que no sembli una setmana eterna.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.