diumenge, 13 d’octubre de 2013

Tercera setmana de classe

Avuí com a cada diumenge hi vaig a publicar una nova entrada al blog, com hi vaig dir poc a poc s'acostumarem a escriure-hi i a fer mes efectiu aquest métode de treball al que alguns companys i jo encara estem acostumant-mos.

Dilluns día 7 d'Octubre hi vam pujar a classe a primer hora, encara que estem acostumats a anar al saló d'actes, allí varem corregir les activitats que ens va proposar Toni sobre els poemes  "viatge dels mans"d'Ibn Khafaja i "Tinc un desfici, ai, inclement" de La Comptessa de dia. Una volta vam acabar varem formar grups de 4 persones per a ficarmos mans a l'obra amb el próxim poema.

Dimecres 9 d'Octubre ens varem quedar a cassa, ja que es va celebrar la festa del 9 d'Ocutbre (día de la Comunitat Valenciana) on els homens compren pastissets de massapá de diverses figures de hortalisses y fruites a les seves parelles.

Dijous 10 d'Octubre Toni ens va repartir un full on ficava una guia de treball d'investigació y exposició que hi ficarem en práctica amb un treball individual d'exposició on parlarem del tema que ens hagi asignat Toni, el treball durará 2 minuts máxim.

Cada setmana es va oblidant més l'estiu, demá altra vegada a la rutina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.