diumenge, 13 d’octubre de 2013

TERCERA SETMANA

Dilluns no varem anar com de costum al saló d'actes doncs ens tocà anar a l'aula que ocupen sempre els dies de classe (223) aquest dia Toni va preguntar a tots el alumnes si varem portar la feina doncs ell ens va comentar que en baxillerat no feia falta fer els deures ja que no ficarien negatius però si tendrien en compte qui fa la feina i qui no doncs sols uns pocs varen fer la feina. Aquesta feina era fer les activitats dels poemes que ens va donar la setmana pasada en un foli. Quan vàrem acabar de corregir els exercicis ens va explicar que teníem que portar el llibre de lectura d'aquest trimestre .

Dimecres no va haver-hi classe ja que es un dia festiu i conmemoratiu per a la nostra terra: València doncs el que va pasar aquest dia ja que es celbra l' entrada de Jaume I a València el 9 d' octubre de 1238 .

Dijous Toni ens va donar un foli a cadascun de la classe on hi havien 41 apartats, Toni ens va dir que elegírem dos apartats els que mes ens pareixia a nosaltres mes importants doncs anava passant ordre de llista on els companys deïen els apartats doncs va dir que per la vespra ens enviaria un correu on ficaria els apartats, doncs Toni ens va explicar que seria un treball expositiu, buscant informació on tindríem que explicar-ho davant dels companys on cada exposició  duraria 5 minuts mínim.

Divendres(no tocava classe) Toni per motius personals no va poder-hi enviar el correu doncs li va donar al nostre delegat de la classe un foli on ficava una llesta de tota la classe i dels companys de l'altre grup 21B on posava al costat del nostre nom i cognoms l'apartat que ens va tocar (per sort a alguns companys lis ha tocat el que volien però altres no van tindre tanta sort) .
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.