diumenge, 13 d’octubre de 2013

Tercera setmana

Aquesta setmana ha sigut mes curta que de costum ja que els cinc dies de classe s’han quedat en quatre amb motiu de les festes del 9 d’octubre, dia de la comunitat valenciana. Però encara així hem fet moltes coses:

Hem corregit les activitats dels poemes “tinc un desfici, ai, inclement” i “el viatge de les mans” que va manar per al cap de setmana. 

També ha manat fer de l’activitat dos els punts tres i quatre, en el que et pregunta si els poemes et recorden a alguna pel•lícula, novel•la, cançó o frase feta.

Un altre dia ens ha explicat el que significava IBAD (Institut De Batxillerat A Distància), UNED (Universitat Nacional d'Educació a Distància), UOC (Universitat Oberta de Catalunya), VIU (Universitat Internacional Valenciana) que son pagines web per donar classe a distancia. I l’últim dia vam triar d’una llista que ens va donar Toni uns temes per fer treballs que hem d’entregar dins de dues setmanes, i ens va explicar com vol que el fem. El divendres, encara no tenim classe, Toni va venir per donar-nos la llista dels treball que devem fer encara que l’havia pujat al blog.

El dia anterior va manar fer unes activitats per al cap de setmana que corregirem el dilluns sobre el llibre dels poemes “Les veus del temps”, tenim que fer l’activitat tres d’una fotocopia que ens va donar del poema “Balada” d’Andreu Febrer. I quan acabem de treballar amb aquest poema comenzarem amb un poema d'Ausiàs March.

Sobre el tema dels treballs no m’ha quedat massa clar com hi ha que fer-ho però crec que amb la llista de les indicacions que en ha donat em quedarà clar tot. Segueix creient que l’idea de fer comentaris al blog es bona perquè m’obliga a tomar apunts a classe i em recorda lo que hem fet al llarg de la setmana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.