diumenge, 24 de novembre de 2013

A un dia de l'examen


Ja hem acabat la setmana dedicada a repassar i només ens queda un dia per a poder estudiar perquè l'examen és dilluns. Durant la setmana passada, hem acabat de practicar i repassar la variació lingüística i la modalització. Dijous vam fer un simulacre de l'examen de demà per vore si ho teníem tot clar, Toni ens va donar un full amb les respostes perquè va dir que el podíem fer com nosaltres vulguérem, com si fóra un examen o com si fóra un exercisc, mirant els apunts i després vore, amb les respostes el que teníem mal. A aquesta prova vam tenir qué practicar la modalització i respondre les preguntes d'un text, a més de respondre quinze preguntes sobre la literatura arabigo-valenciana.
A l'examen tot va a ser un poquet distint. L'exàmen contarà 6 punts en l'avaluació, tenint l'examen de demà tres preguntes diferents:
      - Una d'elles serà un exercisi de tipus test en el que hauràn trenta preguntes de literatura. Aquest exercisi valdrà 3 punts a l'exàmen i per cada tres respostes mal, et resta una bé.
      - Una altra serà completar un mapa de la modalització o dels registres.
      - L'última serà llegir un text i contestar les preguntes que hi haurà baix sobre l'adequació, entre altres.
Aquesta setmana no hem fet res més, sols estudiar per a l'exàmen de valencià més important de l'avaluació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.