dilluns, 11 de novembre de 2013

Canvi de temari

       
Dilluns vam acabar amb les exposicions dels companys que quedaven. Abans que ells exposaren, Toni va repartir a alguns voluntaris una fitxa amb la rúbrica que ell havia utilitzat per a avaluar a la resta de companys que ja havien realitzat la seua exposició, per tal que avaluaren als companys als que els tocava exposar el seu tema i que d'eixa forma Toni tinguera un punt de referència per a comparar la seua valoració i la d'alguns companys de la classe. Quan acabaren les exposicions ens va dir que per al proper dia ens teniem que imprimir el temari de llegua que es trobava al blog sobre les propietats del text, concretament sobre l'adequació.
        
El segon dia de clase,Toni ens va explicar el tema de l'adecuació i per a facilitar la comprensió,va elavorar un mapa mental a la pisarra.Ens va manar fer els exercicis 1 i 2 de els fulls que es suposava que teniem que haver imprés a casa,pero que sols vam imprimir aproximadament 10 persones de tota la clase.
          
Dijous,últim dia de clase de valencià de la setmana varem corregir els exercicis que havia manat Toni el dia anterior de clase i vam treballar sobre un text que ens va repartir Toni.També va repartir unes fotocopies de el mapa mental que havia realitzat el dia anterior per si hi havia algunes persones que no l'havien copiat.

Per últim ens va encomanar de feina que realitzarem el nostre mapa mental sobre els registres i la variació lingüstica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.