diumenge, 3 de novembre de 2013

Cara al públic


Aquesta setmana hem anat dos dies al saló d'actes per tal de fer les exposicions del treball que ens va tocar i que publicàrem al blog abans de exposar-los.

Dilluns començàrem amb les primeres exposicions , Toni no va calcular-ho bé i varen exposar menys persones de les que havia previstes , es notaven els nervis dels primers , la primera vegada costa un mica més , però ho varen fer molt bé.

Dimecres vàrem continuar , jo pensava que anava a lliurar-me...I em va tocar , tant de bo ho tenia prou preparat i vaig tindre un bon resultat, molts no ho tenien i exposaran el dilluns.

Dijous, avui no anàrem al saló d'actes , Toni va dedicar la classe per explicar què faríem les properes setmanes , va dictar el nom i l'autor dels poemes que podrem triar a l'examen i a continuació posàrem la data d'aquest.

L'experiéncia de parlar cap al públic va ser bona , però com passava a tots els meus companys, estava nerviós i amb la pressió de la camera encara més. Hi havcia coses que s'oblidaven, no obstant això ho varen fer la majoria bé i passàrem una bona estona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.