diumenge, 10 de novembre de 2013

Comencem amb la llengua

El primer dia van acabar d'exposar els que quedaven, encara que alguns tampoc ho tenien preparat eixe dia o no havien vingut i acabàrem abans d'hora, així és que Toni ens va deixar estudiar o parlar. Quan estaven exposant, Toni va repartir uns fulls perquè algunes persones voluntàriament l'ajudaren a posar nota a aquells companys que eixien.

Un altre dia vam estar veient els fulls que ens havíem d'imprimir de l'adequació. Toni va posar en la pissarra un mapa mental al mateix temps que anava explicant el que posava en els fulls i finalment ens va demanar que férem dos activitats que hi havia en ells.

L'últim dia Toni ens va repartir el mapa conceptual que havia copiat en la pissarra però fet per ell ja que molta gent segurament no l'hauria copiat el dia anterior. Vam estar mirant els fulls que havíem d'imprimir eixe dia sobre "La variació lingüística" i ens va demanar per a este pròxim dilluns un mapa conceptual dels quatre primers fulls. I finalment vam corregir les activitats que ens havia demanat de l'adequació.

En el mapa conceptual posava:
1. Canal
2. Grau d'elaboració
3. Temps
4. Espai
5. Comunicació
6. Ambit d'ús
7. Tipus de text
8. Gènere textual
9. Finalitat comunicativa
En la següent foto podeís veure el mapa i com esta explicat amb els tipus que hi ha en cada punt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.