dijous, 7 de novembre de 2013

Comentari de poemes

Aquest ès el comentari de text que vaig fer.


1.
He elegit els seguents poemes:
-El viatge de les mans
-Tinc un desfici, ai, inclement
-Fragment d'Espill
Aquets han sigut els elegits perquè m'agraden els autors i perquè ja he treballat amb ells abans.

2.
El viatge de les mans tracta sobre una nit que pasen dues persones i el poema relata eroticament com va passant la nit.

Tinc un desfici, ai, inclement tracta sobre una dona que està enamorada d'un cavaller però aquest amor no es correspost.

Espill o llibre de les dones aquest poema parla d'un home que tan sols veu les coses males de la seua dona i la critica en tot.

3.
El viatge de les mans: el autor compara constanment a la dona amb distints tipus de flors, cada flor la compara amb una part del seu cos.Com per exemple: “el lliri del seu coll”.

Tin un desfici, ai, inclement: parla en estil indirecte i utilitza molt les lamentacions com a recurs.

L'Espill: ès una critica constant a la dona , l'autor utilitza comparacions com com comparar els pels de les seues cames amb les punxes d'una porca espina.En la versió original és un valencià que costa entendre però amb la traducció s'entén molt bé.

4.
El viatge de les mans es pot comparar amb els llibres eròtics que s'han posat ara de moda i descriuen les situacions molt paregut a la situació d'aquest poema.

Tinc un desfici, ai, inclement ès una situació amorosa que es dóna molt en l'actualitat.La sensació de sentir-se trida quan l'amor no és correspost.

Espill, aquest poema es pot comparar amb una sèrie de la televisió que es diu “Escenas de matrimonio” i tambe relata les coses males que es suposa que tenim les dones però des de un punt exagerat i masclista.

5.
En la meua opiniò he triat 3 poemes que traten 3 temes que en la actualitat estan molt presents i són:L'amor no correspost, l'amor de la unió de dues persones i per ultim el mal costum en criticar a les dones.
Són poemes que m´han agradat i que no són avorrits de llegir.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.