diumenge, 10 de novembre de 2013

Adecuació

Dilluns: tocaba acabar d'exposar els que quedaven, pero la majoria de persones que va cridar per a exposar no lo tenien preparat i vam terminar abans de lo pensat asique,Toni ens va deixar una mica de temps lliure. Quan els companys estaben esposant va donarnos la oportunitat de posar les nota mitjançant un full que va donar a algunes persones de la classe.

Dimecres: Toni ens va manar que ens imprimiren unes fulles per a tractarles aquest dia, les fulles eren sobre la adecuació. Ens va explicar tot sobre aquest tema, mentres nosaltres tomaben apunts i ell feia un esquema en la pissarra posant les coses mes importants de la adecuació. Ens va manar uns execicis sobre el que habia explicat.

Dijous: Toni va repartir una fulla per a cadaun. En la fulla habia un mapa conceptual de lo mateix  que va explicar i posar en la pissarra el día anterior, jo aquest esquema ja lo habia copiat a la meua llibreta, pero el que havia repartit estaba molt millor explicat i mes clar per a entendre.Vam estar mirant els fulls que havíem d'imprimir eixe dia que era sobre "La variació lingüística" vam corregim les activitats que ens havia demanat de l'adequació. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.