diumenge, 3 de novembre de 2013

Els nervis de parlar en públic

Les primeres dos classes d'aquesta setmana les hem dedicat a exposar.Tots anàvem al saló d'actes i u per un havíem de pujar a l'escenari i amb el micròfon exposar mentres Toni ens gravava.
Ha sigut una experiència nova en què es passa molta vergonya perquè no estem acostumats a usar el micròfon i ens sentim la veu rara, tampoc estem acostumats que ens grave una cambra i damunt parlant en valencià.

Jo havia de parlar sobre Jaume Roig i vaig comptar un poc de la seua vida i un poc de la seua obra més important.Al principi quan puges a l'escenari et tremola la veu i se t'oblida tot el que tens preparat però per sort Toni ens deixava portar un paper on podíem apuntar-nos el que vullguerem.Després quan ja portes una estoneta la vergonya se't va anant i quan et dónes compte ja has acabat l'exposició.

Encara queden alguns companys per exposar , alguns perquè no va donar temps i altres perquè no ho tenien preparat per a eixe dia així que dilluns acabarem les exposicions.

Divendres que va ser l'última classe de la setmana Toni ens va repartir l'examen del comentari de text que vam fer perquè ho pugem en una entrada al bloc i també vam estar posant dates per a l'exàmens i comentant el que farem els següents dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.