dilluns, 18 de novembre de 2013

Exàmens, exàmens i més exàmens

Aquesta setmana s'ha basat en aprendre teoria i posar-la en pràctica amb exercicis que ens ha proposat Toni.
Per al dilluns Toni ens havia demanat un mapa conceptual sobre la variació lingüística com a deures, i quasi ningú l'havia fet, per això els que el feren eixiren a explicar-ho davant de tota la classe. Com que no estaven del tot complets Toni ens donà un mapa conceptual fet per ell i es passà el que quedava de classe explicant-ho.
Dimecres Toni ens va donar un altre full amb teoria de la modalització i la dixi, i ens digué que els punts sobre la llengua estàndard i la noció del registre no anirien per a examen ja que no donava temps a explicar-ho. També decidirem entre tots llevar de l'examen el comentari del poema. Vam fer els exercicis de la fitxa 1 i la 2.
Dijous Toni va explicar el que es la dixi i les classes de dixi que hi ha, i vam practicar tot el que haviem donat a classe amb els exercicis.
La setmana que ve és la setmana d'examens finals i globals, i anem tots molt agobiats estudiant una cosa i altra, dia si i dia també. Però, aquesta setmana també és l'ultima abans de l'examen, per això tenim que estar mes atents que mai a classe.
Ens llegim prompte, companys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.