diumenge, 3 de novembre de 2013

Exposicions i més

     Els dos primers dies d'aquesta setmana vam realitzar les exposicions al saló d'actes dels treballs sobre la poesia medieval que haviem realitzat i pujat la setmana anterior al blog de valencià.
      Dilluns vam començar amb les exposicicions.Encara que jo me l'havia preparat no em va tocar,ja que jo era el numero 21 i  a pesar de que estava programat fins al numero 22,com les exposicions van ser més llargues del que Toni havia previst,vam arrivar fins al numero 13 aproiximadament.
      El segon dia si que em va tocar esposar,i encara que no va ser una experiencia nova, ja que ya havia expossat en altres assignatures si que va ser nou el que va fer Toni de grabarnos i pujar els videos al blog per a donar-nos la oportunitat de poder tornar a veure les exposicions i poder estudiar de forma diferent gracies a elles.
     Dijous vam deixar a part les exposicions,ya que les que falten les farem el dilluns que vé,per a parlar sobre l'examen que tindrem el proper 25 de novembre.Aquest examen estara compost per unes preguntes de tipus text sobre la literatura , un comentari sobre un dels poemes següents:
-"Elegía Valenciana" de Al-Russafí de Valencia 
-"Cançoneta lleu i blana" de Guillem de Berguedà 
-"Elogi dels diners" de Anselm Turmeda 
-"XLVI" de Ausias March 
-"Lo procés de les olives" de Llaume Gassull
I unes preguntes sobre llengua.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.