diumenge, 10 de novembre de 2013

Fi de literatura i començament del temari de llengua: adequació i variació lingüística

El primer dia, vam finalitzar les exposicions de Literatura. Després, Toni ens va donar uns fulls on havíem de valorar les exposicions. També va dir que per a la següent classe hauríem de portar uns fulls sobre el que anirem a fer durant les pròximes classes.

A la classe següent, vam fer-la sobre els tipus de text, concretament, sobre l´adequació. Toni ens va explicar que l´adecuació es la qualitat dels textos d´adaptar-se a qualsevol tipus de situació comunicativa i vam veure  les nou característiques, i per a fer-lo mes cómodament, les va posar en un mapa mental, com aquest:
Un punt important dels mapes mentals es que dins no es fan definicions dels apartas, tan sols els agrupes per a facilitar la seua memorització. Després, ens va demanar el següent apartat sobre la variació llingüistica i uns exercicis.

En aquesta classe vam corregir els excercicis demanats i vam vore la variació lingüistica. Per a acabar, ens va demanar que per al dilluns que ve, portem un mapa mental sobre la variació lingüistica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.