diumenge, 10 de novembre de 2013

La part de la llengua: l'adequació

Aquesta setmana ha sigut molt variada. Comencem el dilluns amb l'exposicions de literatura que feia falta per exposar , el professor va donar uns fulls per a avaluar la gent que exposava des de la nostra opinió. En la següent classe del dimecres comencem la propietat del text: l'adiu cuación , el professor va elaborar un mapa mental en la pissarra perquè siga molt més fàcil entendre l'adequació i més fàcil de treballar.

En aquest mapa mental tenim  factors claus de l'adecuació que a partir de aquest , podem desarrotllar el tema , son el següents : 

- El canal : -Oral
                 -Escrit
- Grau d'elaboració 
-El temps
-L'espai
-Comunicació 
-Ambit d'ús
-Tipus de text
-Genere textual 
-Finalitat comunicativa.

durant eixa classe , es va explicar en que consistia cada un d'estos apartats. En la següent classes del dijous corregim uns exercicis que s'havien manat en la classe anterior , després el professor va donar una fitxa per a practicar el que s'havia explicat en la classe anterior , ja que així podríem tindre una idea de com és l'adequació . El text era una espècie de conversació En la que després es plantejava una sèrie de preguntes en què havíem de parlar sobre si el text era espontani  o preparat , l'espai , el temps , l'emissor i el receptor i si es tracta d'un text unilateral o multilateral o multidireccional o unidireccional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.