diumenge, 10 de novembre de 2013

L'adequació i les seues propietats

Dilluns a primera hora toca classe de valencià en el saló d'actes doncs aquest dia no varem anar al nostre punt de trovament per a fer-hi classe , es a dir, varem anar a la classe 223 on els companys que no varen exposar la setmana anterior tenien que fer-ho ja que era la seua ultima oportunitat. La exposició dels companys va ser molt ràpida aixina que Toni va dir que ens imprimirem uns documents que estan en el bloc del 21A per a portar-los el pròxim dia, es a dir, dimecres.
El següent dia sols alguns alumnes van portar l'imprés aixina que va fer Toni una breu explicació de l'adequació i de les seues propietats on va fer a la pissarra un mapa mental . Despres de això va manar dos mini exercicis que els varem corregir al següent dia.
Toni va ser tan simpàtic de fer el mateix mapa mental sobre l'adequació i les sues propietats i donar-nos un foli on hi estava aquest per a estudiar-nos d'una manera clara i sencilla aquell mar de problemes. Finalment va manar fer un mapa mental de les quatre pàgines que varem vore a classe .

Aqui us deixe una imatge sobre el mapa mental que va imprimir Toni per a nosaltres:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.