diumenge, 3 de novembre de 2013

PÀNIC AL SALÓ D'ACTES

DILLUNS 28

El dilluns vam començar les exposicions dels nostres treballs de literatura. Aquest dia tocaven els 22 primers però no va donar temps a tots i molta gent es va salvar de fer-ho. Les exposicions van començar ràpidament, la majoria eren molt interessants, però hi havia algunes altres que eren tan avorrides que, si la classe ho haguera sabut, ens hauríem portat coixins. També hi havien algunes que eren molt interessants, però el company que l'havia fet, no s'ho havia preparat molt i, o ho feia mal, o faltava informació. Al final de la classe, Toni ens va donar la nota de l'examen dels poemes, examen que havíem fet la setmana passada. He tret un 4,5, nota amb la que no estic molt content.


DIMECRES 30

El dimecres seguírem fent les exposicions. Aquest dia jo creia que no donaria temps a que jo fes la meua exposició i , aleshores, no me l'havia preparat molt, però les coses van anar ràpides i quasi abans d'acabar-se la classe, em va tocar. Açò em va posar un poc trist, perquè si haguera tingut més temps el dia anterior (vaig estar estudiant per a un examen d'anglès) podia haver-ho fet millor i haver tret millor nota (la meua nota ha sigut un 0,7).


DIJOUS 31

El dijous vam estar parlant sobre diversos temes:

1. Primerament, vam estar parlant de la literatura. Toni ens va dir que per a estudiar, ens podríem baixar les exposicions a DROPBOX. Ens explica que DROPBOX era una pàgina web per a compartir documents de text, àudio, vídeo... També ens digué que podríem veure les exposicions al blog de la classe http://www.portfoli21a.blogspot.com.es/ i els treball al dossier que Toni faria, on estarien tots els treballs de la classe per a estudiar de cara a l'examen.

2. Després, Toni ens entregà l'examen de poemes. Em va dir que estava pobre de continguts però que ho havia escrit molt bé. Donaré la meua opinió sobre l'examen a l'últim apartat.

3. Més tard, Toni va parlar sobre el que faríem durant aquest últim més d'aquesta avaluació. El primer que ens va dir va ser que l'examen tindria 20 preguntes tipus test i que caldria que parlarem d'algun dels següents poemes:
- "Elegía Valenciana" de Al-Russafí de Valencia (Pàg.55-56)
- "Cançoneta leu i blana" de Guillem de Berguedà (Pàg.66-67)
- "Elogi dels diners" de Anselm Turmeda (Pàg.109-111)
- "Veles e vents" ("XLVI" al llibre de "Les veus del temps") de Ausiàs March (Pàg.155-158)
- "Lo procés de les olives" de Jaume Gassull (Pàg.253-255)

També digué que el dilluns acabaríem les exposicions i començaríem amb la llengua, més específicament, amb la adequació.


OPINIÓ PERSONAL

En aquest apartat, vaig a intentar donar la meua opinió sobre diferents aspectes:

- L'examen de poemes: En la meua opinió, l'examen va ser massa llarg. És aquesta la raó principal del meu resultat (4,5), ja que, dels continguts escrits tenia bastant puntuació.

-L'exposició oral: En la meua opinió, aquesta activitat ha estat una gran idea, ja que ens ajuda a expressar-nos millor en valencià i a estudiar continguts de literatura. Quan em va tocar a mi, estava molt nerviós, però mentres ho fas, cada vegada te sents millor a l'escenari, i això t'ajuda a fer-ho bé.

Aquesta setmana ha sigut dura però hem aprés molt.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.