dilluns, 11 de novembre de 2013

Parlar en públic


Aquesta setmana ha sigut un poc diferent ja que hem estat en la sala d'actes exposant totes les exposicions de la poesia medieval. Dilluns van exposar uns 18 companys perquè no va donar temps a més. Dimecres continuàrem amb les exposicions en la sala d'actes, però tampoc va donar temps d'acabar amb totes, a mi em tocava aquest dia però no m'havia preparat el guió i no he pogut eixir a pesar que tenia el treball fet, com tampoc ha donat temps a acabar amb totes les exposicions Toni ens ha dit que havíem de fer-les el dilluns en classe. 

Dijous va ser l'únic dia que no vam fer exposicions sinó que vam tindre classe normal i Toni ens va explicar un poc com funciona Dropbox, per a pujar arxius en línia, Toni ha dit que pujaria els vídeos ací i al Youtube durant un temps perquè poguérem veure sense descarregar-los perquè creu que en Dropbox només pots veure'ls si els baixes, per ultime hem estat parlant de l'examen d'aquest trimestre.

D'aquesta setmana podem quedar-nos amb la por de parlar en públic poca gent hi havia que no estiguera nerviosa abans d'eixir a parlar davant de tota la classe, és la primera vegada que eixíem tots a parlar davant de tota la classe i era normal que estiguérem nerviosos, per un altre costat les exposicions han eixit prou bé, molt millor del que pensava.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.