dilluns, 18 de novembre de 2013

Penúltima setmana

Aquesta setmana en les classes de valencià alguns companys no estigueren molt atents per els nervis dels altres exàmens de diferents materies, pero s'assabentaren del que anava per a l'examen i el que no
anava a entrar per aquest.

El primer dia anarem a l'aula 223 on ara em agafat el costum d'anar ahi i nose perque, doncs Toni no es va sentar quasi en la cadira ja que a principi de l'hora anà pasant per totes les taules per a vore qui havi fet la faena que va demanar : Un mapa conceptual.
Sols tres persones es varen atrevir a eixir a la pissarra on Toni va anar preguntant coses sobre el mapa i els companys amb l'ajuda de la feina feta a casa varen saber respondre correctament. Com sempre en tot treball falta un mínim detall, doncs Toni va explicar punt per punt el que era cada cosa i els components que hi havia en aquestos.

Al següent dia Toni ens va donar un foli sobre la modalització on estaven les marques de modalització, la dixi personal, espacial, temporal i textual.i les veus del discurs: Polifonia i Intextualitat.
Per finalitzar en aquest dia varem arribar a un acord on els dos ultims fulls de la teoria sobre l'adequació i les seues propietats no anira per al control del dilluns 25 de novembre. També varem arribar a un acord on llevariem la pregunta del comentari del poema que valdria un punt per dos preguntes teóriques

L'últim dia de la setmana Toni ens va explicar la dixi persona, espacial i textual, les veus del discurs: Polifonia i Intextualitat.
Ens va donar un últim foli on hi havien activitats per a treballarles en classe d'aquesta setmana on tenim que estar ben atents  i ficarnos les piles per aprovar l'examen del dilluns on segon desde el meu punt de vista no sera gens fàcil ja que en els examens tipus test cada errada te descompta.

En conclusió per al examen: Tindrem que estar ben atents i posar el cinc sentits en l'examen de l'avaluació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.