diumenge, 24 de novembre de 2013

Setmana anterior a l'examen final

DILLUNS 18

Dilluns varem continuar treballant el text "el condonyat", fragment que ja havíem estat treballant a classe la setmana passada. Durant la classe, vam fer les preguntes que hi havia davall del text i, varem repassar la teoria de l'adequació.

DIMECRES 20

Dimecres varem seguir repassant la dixi i la modalització. El més representatiu a la classe va ser la votació per a veure si el comentari de text entrava a l'examen (finalment no) i que Toni ens va informar de que les últimes preguntes del tema no anirien a l'examen ja que no ens havia donat temps a treballar-les. Aquesta va ser una gran noticia perquè per a l'examen ja teníem molta matèria.

DIJOUS 21

Dijous vam fer el simulacre d'examen. L'examen contenia 3 preguntes:
1. Llegeix el text següent i respon més avall les preguntes referides a l'adequació, etc.
2. Completa  a la banda dreta el fragment del mapa mental sobre els registres.
3. Literatura: subratlla la resposta correcta. Recorda que cada errada descompta 1/3 dels encerts.
Toni ens va dir que podíem fer-lo com un examen o com un exercici de pràctica per a l'examen.

OPINIÓ PERSONAL

Vull donar la meua opinió sobre l'avanç de l'avaluació de desembre a novembre. Açò ha sigut horrible. Els exàmens se'ns han ajuntat molt perquè no hi havia temps. Espere que l'any que ve no es repetisca. També vull opinar sobre el simulacre d'examen que vam fer dijous passat. Em pareix una gran idea perquè d'aquesta manera els alumnes poden prepar millor l'examen i practicar per a fer-ho el millor possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.