diumenge, 3 de novembre de 2013

Setmana d'exposició i planificació de les següents setmanes

Aquesta setmana hem dut a bon terme el tema de l'exposició oral en públic i els treballs sobre la poesia medieval valenciana. Dilluns i dimecres hem estat al saló d'actes exposant el treball que ens  havien assignat. He de dir que com a experiéncia està molt bé ja que ens hem vist amb el repte de parlar amb un micrófon davant d'un grup de persones.

La meua exposició, cal dir-ho, ha sigut prou modesta tant pel contingut com per la interpretació. Altres per exemple han destacat per la gran quantitat de contingut que tenien moltes vegades copiat i pegat, encara així la major part de les vegades tenia a veure amb un tema molt extens que impedia una síntesi máxima sense perdre part del contingut important.

Abordant l'exposició dels companys veig que alguns han preferit una exposició llegida ja que es prou difícil alçar el cap per veure les cares de la gent. Altres es notava que per a ells estar davant el públic no era problema i es notava una certa confiança tant en la vocalització com en les diferents interaccions amb el públic per mantindre'l atent. Es pot veure que ha sigut prou divertida per a tots, cada exposició era diferent i mostrava un distint punt de vista o forma d'escriure.

Sense haver acabat les exposicions, dijous Toni ens explicà com serien les següents setmanes abans de la prova d'avaluació. Ens ha mostrat que acabarem el dilluns algunes exposicions que falten i ens centrarem en llengua. Ens ha demanat que imprimim uns folis per començar a estudiar el tema de l'adequació. D'altra banda, vol que les nostres possibilitats per estudiar la teoria de Literatura siguen diverses:
  • Podem estudiar la poesia amb el llibre i el document PDF que esta preparant. Aquest métode es el més antic, tot de memória.
  • El professor ens ha gravat en video, així que si volem, podem mirar els videos que vol apujar al Youtube i així estudiar com si miràrem la televisió.
  • Per últim, vol publicar els nostres audios a Dropbox on podem descarregar-los i escoltar-los al nostre mp3 si volem.
Finalment, així acabe el meu comentari de text, aquesta setmana no ha destacat pel contigut sinó per l'experiéncia que hem passat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.