dilluns, 4 de novembre de 2013

SETMANA DE NERVIS per les exposicions al saló d'actes

Aquesta setmana ha estat prou bè per alguns, però per a altres ha estat plena de nervis, ja que hem estat fent exposicions sobre els treballs que ja havìem pujat al bloc la setmana pasada, que anaven sobre els punts de la fitxa que ens havìa donat ''de la poesia mediaval''.

DILLUNS: Va ser el primer dia que varem començar les exposicions, ja que alguns estaven nerviosos mentre altres ja tenìa molta pràctica en eixir cara al pùblic i lo feien molt bè. Toni pensava que donaria temps a la meitat de la clase mes o meyns, però no va ser aixì sols varem exponer unes 14 persones aproximadament, i uns dels desafortunats que li va tocar exponer del  primers vaig ser yo, ja que per coses desafortunades de la vida no vaig poguer preparar aquesta exposiciò, i sincerament va estar molt malament.

DIMECRES: Aquest dia va a ser el segon per a fer les exposicions, ja que el mestre va dir que si poguerem anar un poquet mes ràpid que l'altre dia, i aixì poder acabar-les en un dia mès, ja que el seguent dia tendrìen que exponer les persones que no van poguer perque no l'havìen preparat.

DIJOUS:  Va ser l'ùnic dia que no varem fer exposiciòns ja que Toni havia d'explicar moltes coses sobre l'examen i el dia per a posar-lo i que no coinxidiera amb un altre si poguera ser. Tambè va parlar sobre les exposicions, per a que li donarem el vist bò per a que ell puguera pujar-los a youtube i  aixì poguer estudiar la literatura que va per a examen veient els nostres videos que estan pujats en la red, tambe en va parlar de de DROPOX ques és com un compte en el qual es pot a pujar tot tipus de videos imagenes... i per a poguer que ens féssim aquets compte. I en general va parlar sobre els punts que anirièn per a l'examen i aixì poguer anar estudiant.

CONCLUSIÒ: La setmana no s'ha presentat gens mal, ja que hem pogut aprener mes de la literatura valenciana escoltant als nostres companys, això si el salò d'actes pareixia un polìgraf, ja que quasi tota la gent que pujava a l'ecenari estava plena de nervis.

Exposiciones orales - esos momentos que de tu boca solo sale: -Eeeee..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.