dimarts, 5 de novembre de 2013

Setmana de nervis!

Una setmana d'exposicions a classe d'una manera diferent, on cada un de nosaltres teníem que pujar a l'escenari per a exponer el nostre treball de la poesía medieval. Jo no vaig fer cap exposiciò dilluns i dimecres perque no ens va donar temps ja que som massa gent i no va ser possible els dos díes, aleshores ho vam deixar per al seguent dilluns. En general tot el mon ho va fer bastant bé.
Dijous toni va dedicar la classe a donar-nos les notes de les exposicions. Ens va parlar de dropbox.com  per a poder pujar documents, imatges i videos d'una manera segura per a no perdre'ls.
També ens va dir el dia del examen, que serà en el salò d'actes el dia 25 de Novembre. El examen tindrà 20 preguntes de literatura de 3-4 respostes possibles a triar, de cada 3-4 respostes incorrectes es descomptarà 1 punt. També haurà de parlar del autor i del contingut de un de aquestes cinc poemes, fent un comentari:

-Lo procés de les olives poesia  Satírica Valenciana per Llaume Gassull (pàg 253, 254, 255)
-XLVI (Veles e vents). Ausias March (pàg 155, 156, 157, 158)
-Elogi dels diners. Anselm Turmeda (pagines 109, 110, 111)
-Cançoneta lleu i blana. Guillem de Berguedà (pagines 66, 67)
-Elegía Valenciana. Al-Russafí de Valencia (pagines 55, 56)

També anirà per a examen les fulls de "les propietats del text: L'adequaciò" i "La variaciò lingüistica", que haurà d'imprimir-lo per al pròxim dia.
Tots els treballs exposats durant aquesta setmana es recopilarà en un dossier on anirà tot corregit i preparat per a estudiar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.