dilluns, 18 de novembre de 2013

Setmana d'exàmens


Aquesta setmana ha sigut la pitjor de totes i això que els exàmens forts els tenim la setmana que està entrant. Però com sempre Toni ens va deixar uns minutets per poder parlar abans de començar la classe.

Dilluns vam comentar els mapes conceptuals que havíem fet. Han eixit tres companys a la pissarra per poder comentar-ho. Després, ens ha donat un full a cada un on eixia el mapa conceptual fet per ell. Això es de molta ajuda ja que amb una ullada puc veure tot clarament i es molt mes fàcil memoritzar-lo.

Un altre dia vam veure uns textos sobre la modalització on eixien: la dixi personal, espacial, temporal i textual, la polifonia i la intertextualitat. A més, a més vam aconseguir que  a l’examen no isca un comentari de test ni els dos últims fulls de la teoria sobre l'adequació i les seues propietats.

I l’últim dia de la setmana Toni es va passar tot l’estona explicant-nos una fitxa que ens va repartir ahir i va manar uns fulls per fer a casa que anem a corregir el dilluns.

Tot i que aquesta setmana està plena de feina he començat a estudiar un poc de valencià per a la prova d’examen que serà aquest dijous. Espere que em surti bé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.