dilluns, 18 de novembre de 2013

Setmana per a estirar-se dels cabells

Copiar al estilo antiguo, por encima del hombro
Aquesta setmana jo crec que hem après molt perqué ens ha estat explicant tot el temari de llengua que hem d'aprendre per a l'examen, que no és poc, i encara ens queda molt més per a estudiar per al gegant dia.


DILLUNS: Aquest dia Toni, el nostre professor, a penes sense asssentar-se en cadira va anar passejant per totes les taules per a vore qui tenia fet el mapa conceptual, i van eixir sols tres persones a la pissara i sobre el que teníen fet, Toni els preguntava coses per tal que ells, mirant el seu mapa conceptual, li respongueren, Com que alguns el tenien incomplet va estar tota la classe explicant la variaciò lingüística. i per últim rapidament vam llegir en veu alta la llengua estàndar.

DIMECRES: El segon dia na més entar en clase ens va dir que llevaría els últims dos fulls de la variació lingüística (lo de què és una llengua estàndar que era una llauna i la noció del registre) perqué no daba temps per a vore-lo. I vam estant debatint si llevar el comentari del poema  i possar deu preguntes més en el text de lliteratura. Al final de la clase vam estar corregint els primers exercicis de la fitxa, i ens va repartir l'ultim full de modalització, que era:
La modalització: marques de modalització.
les dixis personal, espacial, temporal i textual.
Les veus del discurs: Polifonia i Intextualitat.

DIJOUS: Aquest va ser l'últim dia  que el mestre va estar quasi tota la clase explicant-nos tota la fitxa que ens va reparti ahir, ens va llevar un punt i per acabar ens va repartir uns fulls per a que els ferem a casa i els portarem per a la setmana que ve.

CONCLUSION: La setmana ha estat plena d'examens i toni va saber bè explicar tots els fulls que ens va donar i atraure l'atenció del que estaba estudiant mentalmet el que tenía per a examen aquell dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.