diumenge, 17 de novembre de 2013

Última setmana abans de l'examen


El primer dia quan va entrar,la primera cosa que va fer Toni va ser anar per les taules veient alguns mapes conceptuals, així donava temps que traguérem les coses i callàrem i després van eixir tres companyes a llegir els seus. En segon lloc, Toni va estar explicant cada punt de la "variació lingüística" que estan en els fulls. I finalment, ens va explicar el text de la llengua estàndar, ho vam llegir en veu alta i vam dir les tres idees principals.


El segon dia la primera cosa que va dir Toni era que llevaria els dos punts de variació lungüística (Què és una llengua estàndar?) i (La noció de "registre") perquè com el pròxim Dimecres hi ha sobra no donaria temps a explicar-ho i vam estar debatent en si volíem llevar el comentari del poema en l'examen i fer examen tipus test. També vam corregir les activitats de la fitxa 1 i la de la fitxa 2 mentres l'anàvem fent. Ens va repartir una fulla de la modalització i posava:

-La Modalització. Marques de modalització.
-La Dixi Personal. La Dixi Social.
-La Dixi Espacial.
-La Dixi Temporal.
-La Dixi Textual.
-La Impersonalitat.
-Les veus del discurs: Polifonia i Intertextualitat.

I l'últim dia al principi vam llegir el que ens havia repartit la classe anterior de la modalització i Toni va estar explicant cada punt. I per acabar, nos va repartir una fulla nova de l'adequació amb activitats, primer la va explicar com sempre i va dir també que les solucions les teníem posades en el bloc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

S'agraeixen els comentaris dels companys de classe a l'apunt.